lördag 11 februari 2012

Lite om alltmöjligt, lördagsgodis..

Dagen inleds som vanligt med DN- än så länge, gratis i 4 v. Där, i DN Stockholm, kan man bl.a, få veta antalet prostatacancerfall per 100000 kvinnor i länet. Hmmm ? Missade jag något under biologin i skolan?
 I Expressens nätupplaga står att Mats Sundin ska bli pappa. Ja, skulle han  bli mamma vore det väl nåt att skriva om. Där sprids också ett rykte  att Kim Jong Un, Nordkoreas diktator blivit mördad. Men, det är bara ett rykte som man kan tycka har sitt värde att skriva om. Om inte annat kanske det kan inspirera någon...

 Något som däremot är sant och bör skapa oro i Europa är Greklands kris. Nu ska de få ytterligare ett lån på ett antal miljarder Euro. För att betala av ett annat lån... Anar man inte här en inkompetens i landets regering ?  Mitt förslag är att vi skickar ner experterna från TV3- programmet lyxfällan och hjälper landet...I värsta fall kan man dela upp landet bland  grannländerna Albanien, Makedonien och Turkiet. Blir det bråk, ja då skickar vi Robert Aschberg och löser det som han gör i programmet grannfejden. Snart har vi hela TV3 där nere.... en önskedröm, kanske ?  
Inte för att jag har något emot greker, har flera kollegor som kommer därifrån, Kristos, Vasiliki, Stavroula och Dimitra. Inget fel på dem, bra  människor.  Naturligtvis är jag ironisk nu, men nog kan man fundera hur landet hamnat i det här läget? Vad exporterar de t.ex, förutom fetaost och olivolja?, Onassis hade ju sitt rederi, men annars? Turister? ja, men det kan inte ett land leva på. Här  finns en stor kunskapslucka hos mig, det ska erkännas!
Ingenting om Reinfeldt idag, det är ju lördag!

Inga kommentarer: