måndag 30 maj 2011

Så blev det måndag igen...

Och inget av vikt har hänt..... eller det har det väl. Mladic har gripits, naturligtvis är han oskyldig till massakern i Sbrenica och andra ställen. Men det värsta är att så många ser honom som en hjälte. Säger väl en hel del Serberna, blundar för verkligheten. De skulle kunna fråga alla muslimer som ligger i massgravarna. Om de kunde  tala. Men det finns ju de som överlevde. Om Serberna tror att deras inställning underlättar ett inträde i EU får de tänka om.  Turkiet vill ju också komma med i EU, men även där ska man vara försiktig. Så länge de inte respekterar de mänskliga rättigheterna så... dessutom ligger ju 98 % av landet i Asien... Nu tror många att  jag är rasist, men icke, det handlar om geografi ch som sagt, mänskliga rättigheter. Gäller  Serbien också.
     Finns det då något positivt att berätta ? Jodå. Barca vann CL och inte Manchester U.  Gillar inte Sir Alex, han vill att Man U alltid ska vinna, inga domslut mot dem är rättvisa o.s.v. En sur jävla skotte... Mer då ?
   Jo, IFK Göteborg slog DIF i svenska cupen, solen skiner och jag har både Famous Grouse och Grönsteds Monpole i skåpet.
   I skåpet, ja där borde kungen hamna , låt Vickan ta över nu.  Ska bi intressant att se vilka svar han har att ge på de frågor Aftonbladet har ställt. Ja, det blir väl hans informationsansvarige, Tenert, som svarar.  Borde man inte fråga Silvia vad hon tycker? Men hon har väl fullt upp med sitt förflutna.
  Nä hörni, vi har det ganska så bra som slipper ha pressen i hasorna. ja, det finns ju de som ringer tidningar och vill bli omskrivna för minsta lilla sak, en operation, en skilsmässa eller vad det nu kan vara. Exhibionism kallas det för med ett finare ord, mediak-t är ett annat.
  Nu skiter vi i det här, tittar på nyheter och naturprogram, mycket intressantare än kungen..

Inga kommentarer: