onsdag 20 april 2011

Skärtorsdag...

......är Finlands nationaldag. Skämtar bara !
Har varit ute med hunden 06.30, solen skiner och luften är hög och klar. Från väg 73 hörs trafikbruset tydligt. Söderut är trafiken på väg mot Jordbro industriområde och Nynäshamn och färja. Åt andra hållet, pendlare på väg till jobbet inne i Stockholm. Skönt att slippa det! En timslång promenad hägrar efter att ha skummat igenom tidningarna på nätet för att se vad som hänt.
  I går läste jag i en tidning om en undersökning som säger att det inte spelar någon roll om chefen har en hög lön, han gör inte ett bättre jobb för det. Bra, då kan vi sänka chefslönerna och fördela de pengarna på de anställda. Då har väl bonusarna inget värde heller? Inte? Då går de bort!
  Nu har man kommit på att det inte ska byggas någon spårväg till Kungsholmen. Det finns inte tillräckligt med med folk som vill åka. Bra,alltid något. Man kan skippa den sträckan mot Värtan  /Ropsten. också. Det är viktigare för SL att satsa på upprustning av T-banan och busslinjer.
  I Afrika ökar våldet, Nigeria, Elfenbenskusten och i Libyen. Ska det aldrig ta slut?
  Finland har genomfört ett val med ett nytt parti som vinnare, Sannfinländarna. Kan väl jämföras med SD. De, Finnarna, gillar ju inte svenska och svenskar,så de kan väl kallas invandrarientliga?
  Undrar om Åkesson gillar det ?
Så har Zlatan äntligen gjort mål igen, en hel match utan att bli utvisad! Sverige kan andas ut och fira påsk i lugn och ro!
  Glad påsk!

Inga kommentarer: