onsdag 6 april 2011

Ny dag, nytt gnäll.......och nya funderingar.

Lyckades sparka igång bloggen igen !
Jag har funderat de senaste dagarna över fallskärmarna till de tyska cheferna.  Varför har de fått sparken ?
Hur gick  det till när de anställdes? Används headhunters, eller tog Maud Olofsson den direkt från gatan ?  Frågor man ej lär få svar på.
  Så har då min f.d chef åtalats för trolöshet mot huvudman. Han skulle naturligtvis åtalats direkt. Men det hade väl varit alltför pinsamt för Svenonius &co i Stadshuset. Det skulle inte ha inträffat något av detta om man haft bättre koll på fakturorna hos de ekonomerna. Om det nu var på Fastighetskontoret eller i Stadshuset. Men jag är inte särskilt förvånad.......
   Den nya ledningen för S  ser lite blek ut, inga kända namn direkt. Några mer förändringar ska komma säger Håkan. Han vet väl vad han gör för, som någon skämtare sa," han har Juholt på länge med politik"....
   Vi  får väl se om några veckor hur det hela utvecklar sej.
Något annat som ska utveckla sej är familjens yngste som flyttar till Årsta i Haninge, Ska hjälpa honom med flytten i helgen till det parhus han och hans fru köpt. Sedan blir det att arbeta hos den äldste  på hans gård på Färingsö. Så är det att vara panchis !  Men roligt ska det bli.
  Kunde det bara bli riktig värme också så man kan börja grilla.......  Men nu är det dags för dagens promenad och fylla hjärnan med nya idéer.

Inga kommentarer: