måndag 16 januari 2012

Det är måndag... eftermiddag

Snöat har det gjort, inte mycket, men"" man får va gla för det lilla, som tanten sa när nog såg sin pension.
   Det är inte underligt att man börjar fundera hur det står till hos somliga människor. Ta det här med hockeyträning i pojklag i Huddinge. Nu får det lära sig att brottas på isen också! På en given signal släpper alla klubborna och börjar brottas. Det stärker bål och ryggmuskler, säger tränaren. Ordföranden i hockeyförbundet ser inget konstigt i det här. Men han är ju riktigt puckad också... Tommy Boustedt, utvecklingschef på förbundet säger att det här är är inget de gått ut med från deras håll. Det sägs av en person att de hämtat detta från Canada. Som om det skulle rättfärdiga det hela!  Ska ungarna träna brottning så finns det klubbar och lokaler- med kunniga tränare- för det!
Barn ja, det ska de inte få vara länge numera. I TV 3 ska de ordna med modelltävlingar för småflickor! Visserligen en storindustri i USA, men varför ska vi ta efter allt skit som kommer från den sidan av atlanten. Min första tanke var: Mumma för pedofiler! Vilket också kom fram i artikeln i Aftonbladet. Men nu står det i tidningen och då är det väl sant ? Nja, efter händelserna i  Uppsala med innebandyspelaren, så ska man nog vara kritisk till vad som skrivs. Något jag borde ha lärt mig vid det här laget. Den händelsen visade sig bar bli en tumme. en jävligt liten sådan ! Tränaren som startade det hela har man inte hört av igen. Men som sagt, nu kommer det i TV3, dyngspridarkanalen nr 1.
   Det är inte så mycket att se på TV i kväll, förutom nyheterna. Där handlar det säkert om fartygsolyckan i Italien och försvarskonferensen i Sälen. med nya lögner av Juholt, enligt Tolgfors. Tänk, att vi har en försvarsminister som är totalt osynlig! Jag trodde (hoppades) att han avgått.

  Snart dags för middag, potatis,kokt korv med pepparrotssås och broccoli, mums!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vårt land är inte längre vårt land Torbjörn. Det kommer aldrig mar att bli ett land med sammanhållning och gemensamma värderingar.