tisdag 21 januari 2014

Här är lite om just ingenting....viktigt.

Tisdagen har gått, middagen är avklarad, tidningen läst och snart blir det Vem som vet mest (jag!), nyheter, M.A.S.H  och  Veckans brott. Sen får vi se, kanske blir det blir det en bok av Harry Hjörne som utspelas  i Rederi- och sjöfartsbranschen i Göteborg. Har återfått intresset för arbetarlitteratur, där förekommer riktiga och levande människor i riktiga och levande miljöer. Språket är därefter.
   Synd att det inte görs bra TV-teater i  den genren, har väl inte funnits någon efter "Hem till byn", tyvärr blev den lite såpig på slutet.  Hedebyborna, ja det var både överklass och arbetarklass, men bra var den.
  Idag är det bara dokusåpor, bonde söker fru, Farmen, fånarna på fortet Hollywoodfruar ( brrrr, vilka typer!!). Och snyft-TV. Ja, jag kallar Så mycket bättre och Stjärnorna på slottet för det. Det ska gråtas, bråkas och sedan ska det bråkas och gråtas i tidningarna över hur de blivit behandlade, hur produktionerna klipper och ändrar så att det ska bli "bra TV".    Men det kan väl inte vara  någon nyhet för skådespelare och andra som varit med i TV-program? Där klipps och ändras hela tiden...
     Men om man inte kan acceptera det och att bli utfrågad och pressad av de andra, ställ inte upp, och gör man det, låt bli att svara eller ställ motfrågor. Tänker på nu senast på Lundqvist-Ernmans deltagande. Vilket jävla gnäll! De har varit med så länge och sett och hört så mycket att de borde tåla det.

   Ja, det är ett jävla gnäll på mej också. Jag vill inte påstå att allt var bättre förr, mycket var bättre.
Filmer, TV, fotbollen, hockeyn, musiken......min ålder och vikt. För att nämna något.
Men man är frisk, lever ett bra liv, bor bra, lever billigt och har en bra sambo.
Vad kan man mer begära, som älga-Per sa när Hägglunds Märta bjöd på älgkött...

Jaha, det blev kort men bra. Kort i alla fall......

Inga kommentarer: